LAGER I BERGEN // SENEDS INNEN 48 TIMER

FRI FRAKT OVER KR 1000,-

PERSONVERN

Her kan du lese og finne ut av hvordan PNGVN samler inn og bruker personopplysninger. Din sikkerhet og personvern er viktig for oss og derfor er vi «https» sikkert nettsted. Dette betyr at informasjon du sender til nettstedet PNGVN.NO er privat. Du kan se dette ved «sikker» teksten til venstre for URLen i nettleseren din. Personopplysninger kan være all informasjon du skriver inn på nettsiden, som navn og annen kontakt informasjon.

For å gjøre et varekjøp hos oss, vil vi måtte innhente følge informasjon fra deg:

  • Ditt navn
  • Din epostadresse
  • Ditt telefonnummer
  • Din adresse

Dette er nødvendig informasjon vi må hente for at varen kan bli levert til rett person. Denne informasjonen blir lagret i vårt system og kan kun bli sett av administrator av nettsiden PNGVN.NO.

Klubb PNGVN

Informasjonen vi ber om fra deg når det kommer til «klubb PNGVN» er navn og email adresse. Dette vil bli holdt privat i PNGVN sine systemer, og vil ikke på noen tidspunkt bli offentliggjort. Forskjellige medlemmer av klubb PNGVN kan ikke se, finne eller få tilgang til andre sin informasjon. Grunnen til at vi spør om disse to er fordi vi vil ha en email vi kan sende budskapet til, samt et navn vi kan forholde oss til. Da du trykker på knappen «meld meg på» aksepterer du at vi får tilgang og lagrer den informasjonen du har skrevet.

INNSYNSRETT OG RETT TIL KORRIGERING

Du har rett til å få bekreftet om vi behandler personopplysninger om deg. Du kan få innsyn i personopplysningene og be om en kopi av de personopplysningene vi behandler om deg. Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktig eller er ufullstendige kan du kreve disse rettet i henhold til personopplysningslovens § 27.

COOKIES

Her finner du mer informasjon om vår bruk av informasjonskapsler.

HVA ER EN INFORMASJONSKAPSEL?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din når du besøker et nettsted. PNGVN.NO bruker seg av informasjonskapsler, slik at vi kan samle inn informasjon av hvordan våre kunder bruker nettstedet vårt. På denne måten kan vi benytte oss av denne informasjon til å gi dere en bedre handleopplevelse, og mer målrettet markedsføring. Eksempler på informasjonskapsler er å se hvilke sider kunder besøker, hvor lang tid kunder er inne på siden og hvilke sider kunden kommer fra.

Ønsker du å slette eller blokkere informasjonskapsler, kan dette enkelt gjøres  i innstillingene for din nettleser.

HVILKE INFORMASJONSKAPSLER BRUKER PNGVN?

Facebook Ads – det lagres en informasjonskapsel for å tilpasse annonseinnholdet i Facebooks annonseprogram.

Google Analytics – her lagres informasjonskapsler for å analysere hvordan de besøkende bruker nettstedet. IP-adresse og transaksjons-ID i sporingen anonymiseres.

Hotjar – det lagres en informasjonskapsel for å analysere hvordan den besøkende navigerer på nettstedet.

Kurv