«PNGVN» stammer fra dyret pingvin, og er på mange måter kjernen i vår merkevare. Vi gjør nå som pingvinene og skaper vår egen flokk der alle er velkomne. Målet er å skape et stort fellesskap med mennesker som innehar samme interesse, nemlig sykkel. Dette har vi valgt å kalle «Klubb PNGVN», som blir satt i gang 25. juni 2018.

Hva innebærer Klubb PNGVN? Klubb PNGVN innebærer enkelt og greit at du har muligheten til å motta nyheter først, ha mulighet til å forhåndsbestille nye kolleksjoner til rabatterte priser og ikke minst mulighet til å kjøpe egen «Klubb PNGVN»-kolleksjon som blir lansert høsten 2018. Denne kolleksjonen vil kun bli tilgjengelig for stolte medlemmer av flokken, både kvinner og menn. Vi vil gi noe igjen for din tillit til oss. Nevnte vi forresten at du vil få en permanent rabattkode med gratis frakt?

Kan jeg være med? Absolutt! Vår flokk har ingen begrensninger, og Klubb PNGVN holder dørene åpne for alle. Du melder deg enkelt på ved å fylle inn informasjonen nederst på fremsiden. Dette er en kostnadsfri tjeneste som du kan avslutte når som helst.

Vi vil alltid strekke oss for å kunne tilby deg det du fortjener. Som pingviner tar vi små steg, men vi kommer alltid litt lengre på veien.

Meld deg inn i flokken2 kommentarer på “KLUBB PNGVN

  • PNGVN

   Hei Ove!
   Nei, det blir ikke som en idrettsklubb. Du kan sammenligne dette med måten «nyhetsbrev» fungerer. For at du viser interesse for vår merkevare, vil vi gi deg noen goder. Du vil motta email et par ganger i måneden, og dersom du ønsker å avslutte abonnementet, kan dette gjøres når som helst.

   Håper dette svarte på spørsmålet ditt. Mvh, Marius Fjeldbu.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *