F.A.Q

F.A.Q.

Produksjonen av tøyet foregår hos en anerkjent produsent i Kina. Materialet som blir brukt for sykkeltøy kommer hovedsakelig fra Taiwan eller Italia. Sykkeltøyet blir laget spesielt for oss, med materiale vi selv velger og et egenutviklet størrelse oppsett. Dette betyr at lengde, bredde, glidelås osv. er bestemt av oss. På vår Bib-shorts for 2018, har vi også bestemt hvordan paddingen skal være. Grunnen til forskjellig bruk av materiale og stoff, er at vi ønsker å gi produkter til alle og enhver, uansett preferanse.

Vi sender din bestilling innen 48 timer. Du har 30 dagers åpent kjøp, som vil si at dersom varen er ubrukt, kan du sende denne tilbake. Du kan da velge å få tilbakebetalt beløpet, bytte i noe annet og betale evnt. mellomlegg eller gavekort. Se våre retningslinjer for klarer regler rundt dette.

Er du medlem av en klubb som kunne tenke seg team tøy, eller vil du skille deg litt ut fra alle andre? Hos PNGVN får du nemlig muligheten til å designe ditt eget tøy. Vi kan produsere alt fra Motocross tøy til landeveissykkel, med forskjellige kvalitetsnivå. Se fanen «Team bekledning» for mer informasjon.

For at vårt tøy skal bli best mulig, jobber vi tett med våre ambassadører. Tilbakemeldinger, tips og råd er gull verdt for at vi skal kunne utvikle oss som en merkevare. Ambassadørens rolle hos PNGVN går ut på å teste og markedsføre tøyet vårt. Vi har per i dag tre ambassadører fordelt på landeveissykkel og offroad. Vi vil utlyse ambassadørroller ved behov via våre sosiale medier.

Sponsoravtale med PNGVN innebærer å motta tøy til din sykkelgren. Designet på tøyet lager vi sammen. Søknad om dette sendes til sponsor@pngvn.no. Skriv gjerne hvem du er, hvilken sykkelgren du satser på og hva vi kan hjelpe deg med.